De Effectieve Bedrijfsscan

Voor ondernemers die werken met zelfstandige & effectieve medewerkers (maar toch nauwelijks aan hun eigen werk toe komen)!

 • Wil jij weer een volgende stap maken in jouw bedrijf?

 • Wil jij weer ruimte in je agenda om naar nieuwe klanten te gaan?

 • Wil jij dat jouw medewerkers zelfstandig aan het werk gaan en jou alleen informeren op de grote lijnen?

IS DIT WAT JE WILT?

Alleen lukt het je niet om de volgende stap te maken. Je hoofd zit vol en je wordt dagelijks geleefd. Je ziet geen ruimte in je agenda om naar nieuwe klanten te gaan. Vele interne processen rusten teveel op jouw schouders.

Als je nog niet de vinger erop kunt leggen waardoor nu werkelijk deze situatie is ontstaan, heb je wat hulp nodig.

Het is mogelijk om de kortste weg te nemen van de huidige situatie naar de oplossing. Naar een situatie waarin jouw medewerkers weer zelfstandig doen wat ze moeten doen. Kun je je voorstellen hoe het is als jij weer de tijd en ruimte hebt om te netwerken en klanten te bezoeken? Als je eindelijk die volgende stap kunt zetten met je bedrijf?

Stel je voor dat het je weer lukt om meer klanten te bedienen met je toffe product, dat je meer ruimte in je agenda en in je hoofd hebt én dat je eindelijk jouw plannen verder kunt uitvoeren.

Wil je weten welke kleur jouw bedrijf heeft? Vul dan de bedrijfsgezondheidstest in.

Wat houdt de Effectieve Bedrijfsscan in?

Dé Effectieve Bedrijfsscan, een eenvoudige en doeltreffende vragenlijst, geeft exact weer waar de schoen wringt. De vragen hebben betrekking op:

 • motivatie
 • verantwoordelijkheid nemen
 • zelfstandigheid
 • leiderschap
 • vertrouwen
 • samenwerken
 • communiceren

Deze vragenlijst vul jij als ondernemer in. Jouw medewerker(s) doen hetzelfde. Op de kernonderwerpen die hierboven genoemd zijn, worden per onderwerp 5-7 vragen gesteld. De uitslag daarvan duid ik voor je. Dat geeft een verhelderend beeld van hoe jij als ondernemer tegen de huidige situatie aankijkt, maar ook hoe jouw medewerkers deze situatie beleven.

De uitkomst van de Effectieve Bedrijfsscan laat duidelijk de concrete aandachtspunten zien. Op basis van deze concrete aandachtspunten ontvang je een plan van aanpak, zodat je snel en effectief aan de slag kunt om de impasse te doorbreken. Je kunt meteen beginnen om je bedrijf zo te verbeteren dat je je handen weer vrij krijgt voor de next step met je onderneming!

aanpak-aanvoerder-actie-1120344

Durf jij echt de vinger op de zere plek te leggen?

Door de kern van het probleem aan te pakken, zorg jij dat er weer meer ruimte ontstaat in jouw agenda. Jij kan je dan weer richten op nieuwe klanten. Wat zal het voor jou fijn zijn als je medewerkers weer zelfstandig aan de slag gaan en jou alleen op hoofdlijnen informeren. Denk je eens in hoeveel tijd dat je gaat schelen, en wat je in die tijd kunt doen!

De Effectieve Bedrijfsscan geeft in één oogopslag de kern van het probleem aan. Dit geeft concrete aanknopingspunten om het op te lossen.

Wat investeer je?

Jij vult de Effectieve Bedrijfsscan in die bestemd is voor de ondernemer en daarmee investeer jij maximaal 20 minuten van jouw tijd.

Jij selecteert maximaal 20 medewerkers, die de Effectieve Bedrijfsscan voor medewerkers invullen. Je kan kiezen voor een geselecteerde groep medewerkers of alle medewerkers. Ook zij investeren 20 minuten van hun tijd.

Belangrijk is dat je kiest voor een diversiteit aan medewerkers.

Voor de Effectieve Bedrijfsscan betaal je een bedrag van € 997,00 excl. btw. Hiervoor krijg je overzicht van de kernpunten waar de mogelijke oplossingen liggen plus een plan van aanpak die om laagdrempelige en concrete acties vragen zodat jij jouw bedrijf weer naar een hoger niveau kan brengen.

shape1

Wat levert deze Effectieve Bedrijfsscan jou op?

 • concrete handvatten waar jij en jouw medewerkers mee aan de slag kunnen gaan
 • korte termijn acties waardoor jij morgen al je eerste stap in de goede richting kan maken
 • oplossingen die je als team met elkaar oppakt én die op langere termijn blijvende resultaten bieden.

Wat gebeurt er als je deze Effectieve Bedrijfsscan niet inzet?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het niet te doen. Om door te gaan op de weg die je nu bewandelt. Je kunt blijven proberen om zelf meer tijd en ruimte te creëren voor wat je éigenlijk te doen hebt.

Als je doet wat je deed, zul je over een maand, een jaar of langer nog steeds constateren dat je:

 • bijna al je tijd besteedt aan de interne processen
 • nog altijd geen nieuwe klanten aantrekt omdat je daar niet aan toekomt
 • medewerkers hebt die steeds afhankelijker van jou worden
 • alleen maar ad hoc werkzaamheden verricht in plaats van aan lange termijndoelstellingen werkt
 • jezelf in een situatie hebt gemanoeuvreerd waarin je bedrijf langzaam afglijdt naar faillissement

Wanneer jij dit niet meer wilt, investeer dan om tot een snelle oplossing te komen die je concreet en doeltreffend kan toepassen.